<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Lekkere Cappuccino bij Starbikes!

Stage en Afstuderen

Doe ervaring op bij een top 50 assurantiemakelaar

Bij ons stage lopen of afstuderen betekent dat je veel ervaring op doet bij één van de grotere assurantiemakelaars van Nederland. Met name nu is het interessant vanwege de grote veranderingen in deze branche.

Soorten stages

Wij hebben bij Klap mogelijkheden voor vele soorten opleidingsniveaus en opleidingsrichtingen -zoals Financial Services Management (FSM) of Management Economie en Recht (MER). Regelmatig zoeken wij studenten die door middel van een stage ervaring op willen doen bij ons bedrijf.

Gedurende je stage zal je voor een bepaalde afdeling dagelijkse werkzaamheden verrichten of een specifieke opdracht uitvoeren. Uiteraard is het ook afhankelijk van je eigen wensen en de eisen vanuit school. Je kunt ook bij ons afstuderen als je in de laatste fase van je studie bent aangeland.

Begeleiding

Om ervoor te zorgen dat jouw stageperiode leerzaam, boeiend en leuk wordt, beschouwen wij jou echt als een volwaardige medewerker van de organisatie en zal je dan ook goed begeleid worden door een enthousiast team. Wij zullen samen met jou een juiste werkomgeving creëren om je talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren.

Klap Academy

Na het succesvol afronden van jouw MBO of HBO opleiding bestaat de mogelijkheid om te starten aan de Klap Academy. Door het volgen van een traineeship bij de Klap Academy krijg je de kans om je continue te ontwikkelen, zowel door studie als door werkervaring. Jouw carrière in de financiele dienstverlening is hiermee verzekerd.

Je werkt korte periodes op de verschillende afdelingen binnen Klap waardoor je ervaring opdoet met alle facetten van het verzekeringsbedrijf. Diverse collega´s geven persoonlijke begeleiding waardoor jouw persoonlijke ontwikkeling verzekerd is! Tijdens het traineeship werk je gemiddeld 36 uur en heb je eens per 2 weken een studiedag

Heb je interesse?

Mocht je interesse hebben in een stageplaats, neem dan gerust eens contact met ons op. Om te kunnen beoordelen wat jouw eventuele mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn, vragen we je om je cv te sturen naar info@werkenbijklap.nl