<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Klap, makelaars in assuranti&euml;n sinds 1854

Werken bij Klap

Door bij Klap aan de slag te gaan verzeker je jezelf van een uitdagende baan!

Klap werkt graag met professionals die passie hebben voor hun vak én ambitieus zijn. We investeren graag in jou door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden, omdat we vinden dat kennis de basis is voor het succesvol uitoefenen van onze dienstverlening.

Kom werken bij Klap!

We zijn trots dat we tot de 50 grootste intermediairs van Nederland behoren. Deze plek hebben wij verdiend door doorlopende innovatie en een oog voor kwaliteit. Daarom vertrouwen veel bedrijven en particulieren hun verzekeringsbelangen aan onze zorg toe.

Sfeer

De werksfeer binnen Klap is informeel met een gemoedelijke manier van (samen) werken waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.

Klap biedt haar medewerkers alle ruimte voor zelfontplooiing via opleidingen en cursussen. De opleidingen en cursussen kunnen zowel binnen als buiten het eigen specialisme gevolgd worden.

Onze kracht

De Kracht van Klap zit ook in de korte communicatielijnen: de vier directieleden zijn zeer direct aanspreekbaar en hebben daarnaast zichtbaar veel plezier in hun werk ... en daarom een bron van inspiratie!