<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo

Over Klap

Sinds 1854 specialist in het verzekeren van bedrijfs- en particuliere risico´s

Klap is een middelgrote assurantiemakelaar - behorend tot de top 50 van Nederland - met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Daarnaast hanteren wij een helder en efficiënte werkwijze en hebben een scherp oog voor kwaliteit.

De organisatie

In 1854 plaatste commissionair in assurantiën Coenraad Klap, samen met zijn vennoot Reindert Wilbrordus Helmsing een annonce in alle Amsterdamse couranten.

Daarin werd de vestiging van de firma C. Klap aangekondigd. Die zorgde ervoor dat hun cliënten in contact werden gebracht met verzekeringsmaatschappijen en dat grote risico´s verdeeld werden over verschillende partijen op de assurantiebeurs.

What´s in a name?

Met de groei van de afgelopen jaren kwamen vele namen voorbij: Des Bouvrie, Kenter, Koedam, Croese Financieel DienstenCentrum, Windig Assurantieadviseurs, Eurolloyd Verzekeringen, Pensioenadviesbureau Bijvoet en Klap - Des Bouvrie & Bredius.

Veel mensen bleven ons echter "Klap" noemen. Daarom hebben wij er voor gekozen om vanaf 2009 met die naam verder te gaan.

Internationaal

Klap werkt ook internationaal, als Open Market Correspondent van Lloyd´s en Member van het makelaarsnetwerk Trust Risk Control. Onze relaties verwachten van ons dat wij hun bedrijfsmatige risico´s waar ook ter wereld net zo goed beheren als in Nederland.

Ga naar de Klap website.