<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Guido Vet

Guido Vet, stagiair P&O

Het verhaal van een stagair bij Klap

Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van mijn duale studie. Ik volg de opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit is een opleidingsvorm waarbij je werken en leren combineert. Via het stagejobbureau van mijn opleiding ben ik in contact gekomen met Klap.

Mijn verhaal

Ik heb stage gelopen op de afdeling Personeelszaken. Hier was ik vooral projectmatig bezig. Klap gaf mij de vrijheid om werkzaamheden naar eigen planning in te vullen. Wat een heel leuke uitdaging was, maar wel een grote verantwoordelijkheid met zich mee bracht. Ik leerde hier veel en heb ook mijn kijk op de verzekeringswereld verruimd.

Waar hield ik mij mee bezig?

Ik hield mij voornamelijk bezig met een medewerkerstevredenheidsonderzoek en de ontwikkeling van een wervingssite. Om deze projecten succesvol te kunnen uitvoeren, werkte ik veel samen met alle lagen uit de organisatie. En juist dit maakte mijn stage zo leuk. Momenteel werk ik parttime bij Klap naast mijn studie.

Gezellig en ook nog eens leerzaam!

Klap is een familiebedrijf met circa zeventig medewerkers. Het leuke aan Klap vind ik de informele werksfeer en de korte lijnen. De collega´s zijn erg aardig en altijd benaderbaar voor hulp. Mijn stagebegeleidster is een bijzondere vrouw, waar ik veel van heb geleerd en die er altijd voor mij is.

Verder heb ik het erg naar mijn zin en voel mij hier thuis. Klap geeft veel om haar medewerkers en uit dit door diverse borrels en leuke uitstapjes te organiseren.