<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Laura van der lem

Laura van der Lem, afstudeerproject

Mijn verhaal van een stage bij Klap

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Financial Services Management (FSM) aan de HES in Amsterdam. Ik had al snel besloten dat ik mijn afstudeeropdracht het liefst zou willen uitvoeren bij een intermediair...

Mijn verhaal

Op het internet vond ik informatie over Klap en was meteen enthousiast. Daar ik mijn meeloopstage bij een groot bedrijf heb gedaan, wilde ik dit keer mijn stageopdracht liever bij een wat kleiner bedrijf uitvoeren, omdat ik verwachtte daar meer te leren en meer vrijheid te hebben. En ik moet zeggen dat mijn keuze goed is geweest. Ook was de stageopdracht precies waar ik naar op zoek was.

Mijn stage volg ik op de afdeling Particulieren. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, hangt er een gezellige sfeer. De afdeling bestaat deels uit schade, leven en pensioen. Mijn stageopdracht voer ik uit voor de afdeling leven en betreft het herinrichten van het adviestraject levensverzekeringen, zodat dit efficiënter en volgens alle meest recente wettelijke regels verloopt.

Goed te combineren met school

Ik ben drie dagen per week werkzaam bij Klap, omdat ik hiernaast ook nog twee dagen in de week school volg. Tijdens deze dagen heb ik de mogelijkheid om alle tijd te besteden aan mijn afstudeeropdracht.

Iets waar ik vooral erg blij mee ben, is dat ik ook de mogelijkheid krijg om mee te werken en mee te kijken in de praktijk. Ik wilde graag meer leren over het adviseren en ben nu al een paar keer met een adviseur op pad geweest, om meer inzicht te krijgen in het adviestraject.

Betrokkenheid

Overigens ben ik erg tevreden met de begeleiding die ik hier krijg. Mijn collega´s zijn namelijk zeer betrokken bij mijn opdracht en spelen veel relevante informatie aan mij door. Eens per week heb ik een gesprek met mijn begeleider, maar ik kan, naast dit gesprek, ook altijd bij hem en de adviseurs op de afdeling terecht met vragen.