<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=308314&fmt=gif" />
Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
IJveer Amsterdam

Jouw carrière

Verzekerd van persoonlijke ontwikkeling!

Om jou klaar te stomen voor een uitdagende baan na je studie, doe je via de Klap Academy veel werkervaring en kennis op. Je draait een tijd mee op alle afdelingen van het bedrijf en volgt daarnaast ook diverse vakinhoudelijke opleidingen. De hierdoor opgedane kennis kun je direct toepassen.

Op jou afgestemd

Na een traineeschap van ruim 18 maanden ben je klaargestoomd voor een vaste baan bij Klap. Op basis van jouw voorkeuren en alle ervaringen vinden wij samen de meest passende uitdaging voor jou.

Voor wie?

De Klap Acadamy is bedoeld voor net of binnenkort afgestudeerden van een MBO of HBO studie in de richting van Financial Services Management, Economie of een vergelijkbare richting.

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen in de financiële dienstverlening en bent leergierig. Je bent gedreven en klantgericht en je zit vol nieuwe ideeën. Je vindt het leuk om in een team samen te werken en op een grote verscheidenheid aan werkzaamheden te worden ingezet.

Wanneer?

Diverse keren per jaar bestaat de mogelijkheid om te starten aan de Klap Academy. Maak jouw interesse kenbaar door het sturen van jouw motivatie en cv naar info@werkenbijklap.nl.

Doorgroeien

Binnen Klap zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Karel Oosterhoff...